Yhdysvaltain inflaatio-odotus puhkeaa vuosikymmenen

Bullish for Bitcoin: Yhdysvaltain inflaatio-odotus puhkeaa vuosikymmenen pitkästä laskutrendistä

Niiden monien syiden joukossa, joissa Bitcoin kääntyi nousuun vuonna 2020, johtui ennen kaikkea ennennäkemättömän Bitcoin Up rahapainamisen aiheuttamasta äkillisestä inflaation pelosta. Jokainen uusi ärsykerengas johti jälleen suureen kriittisen valuutan ralliin, mikä auttoi sen nousua 3000 dollarista yli 34 000 dollariin.

Inflaatio-odotukset ovat olleet laskussa siitä lähtien, kun suuri taantuma päättyi, mutta metriikka juuri puhkesi lähes vuosikymmenen pitkästä laskutrendistä, joka alkoi, kun Bitcoin syntyi. Pitävätkö nousevat inflaatiopelot kryptovaluutan hintojen nousua pitkällä aikavälillä?

Inflaatiopelot ovat hämmentyneitä, voivat aiheuttaa Bitcoin FOMOlle nopean vauhdin

Suuresta taantumasta lähtien keskuspankit ovat luottaneet määrälliseen keventämiseen antaakseen taloudelle käsivarren. Joka kerta, kun tämä tehdään, kiertävä fiat-rahan kokonaismäärä, joka koostuu dollarista, eurosta, jenistä, yuanista ja muusta, alkaa kasvaa.
Lataa päivitykset ja ilmaiskierrokset joka päivä kaikille pelaajille mBitcasino Crypto Autumn Bonanzassa! Pelaa nyt!

Inflaation tapahtuessa rahan ostovoima pienenee. Tavallinen 2 prosentin inflaatio on selvästi vaarassa nousta jyrkästi, ja yleisö on jo alkanut ymmärtää, että tavarat alkavat maksaa enemmän.

Niin sanottu vastuu siirtyy jokapäiväiselle kuluttajalle, jonka on joko alennettava elintasoaan tai työskenneltävä enemmän tunteja ostovoiman vähenemisen kompensoimiseksi.

Suuren taantuman pankkitilit ja rahatulostus kannustivat Bitcoinin kehitykseen, ja yli vuosikymmenen jälkeistä kryptovaluutta käytetään nyt suojaamaan inflaatiota vastaan ​​- tapaa, jolla Satoshi suunnitteli sen.

Yhdysvaltain inflaatio-odotukset alkavat nousta ja Bitcoin saa laajan käyttöönoton | Lähde: Bloomberg Crescat Capital LLC: n kautta

Ja Yhdysvaltain inflaatio-odotusten kanssa, Bloombergin tietojen mukaan, purkautuessaan vuosikymmenen pituisesta laskusuuntauksesta, Bitcoinista voi pian tulla entistä houkuttelevampi kuin jo sijoittajille.

Bitcoinilla oli tarkoitus olla tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekivät siitä samanlaisen kuin kulta – omaisuus, jota kryptovaluutan luoja oli erityisen kiinnostunut. Ensinnäkin, jotta varmistettaisiin, että hajautettu kolikko oli niukkaa, harvinaista, ja jotain, mitä ihmiset haluaisivat „kerätä“ Nakamoton, rajoitti tarjontaa vain 21 miljoonalla BTC: llä.

Siitä hetkestä, kun ärsyketarkastukset leikattiin, Bitcoin on ollut repeytynyt | Lähde: BTCUSD TradingView.com-sivustolla

Maailman rikkaimmat ihmiset ostavat nyt Bitcoinia estääkseen varallisuutensa haihtumasta ohueksi ilmaksi. Ja jos inflaatio-odotukset ovat vasta puhkeamassa kymmenen vuoden laskusuuntauksesta, Bitcoinin nousutrendi saattaa olla vasta alkamassa.

Liittyvä lukeminen Miksi sijoittajat käyttävät stimulaatiotarkastuksia ostaakseen Bitcoinia

Siitä hetkestä lähtien, kun viritys alkoi virrata pandemian seurauksena, johtava kryptovaluutta markkina-arvon mukaan on kasvanut lähes 800% ja lisännyt miljardeja sen markkina-arvoon.

Pelkästään inflaatiopeloista on helppo nähdä, kuinka analyytikot ovat keksineet niin korkeat tavoitteet jokaisen Bitcoinin hinnalle pitkällä aikavälillä.